2CallBG Logo
Добре дошли!
Предпл. 1
Предпл. 2
План A
План N
План G
Запишете ме!
Календар
За контакти
Държави: ПП 2
English
Get Cyrillic Fonts!
1-877-BGEXPRESS
Въпр. и отговори: ПП2

В тази рубрика ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси за Предплатения План 2.  Ще се радваме да изслушаме и отговорим на всеки въпрос, който Ви вълнува - бил той включен в страницата ни В и О или не.  Позвънете или ни изпратете електронна поща.

B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:

Кой може да се запише за Предплатения План 2?

Предплатения План 2 е достъпен от 48-те континентални щата на САЩ (без Аляска и Хаваи).

Струва ли нещо записването или активирането на услугата?  А струва ли нещо отписването (закриването) на сметката?

Не - Вие на дължите абсолютно нищо нито при активирането на услугата, нито (вярваме, че това няма да се случи, но все пак...) при закриването на сметката.

Има ли услугата някакви други такси - месечни, на разговор, на минута, или на каквото и да било друго?

Няма такси.

Как набирам далекосъобщителен разговор?

Планът работи по следния начин:
1.  За да наберете далекосъобщителе разговор, набирате номера за достъп, който ще Ви бъде даден когато се запишете за плана.  Той е от вида 1-8ХХ-ХХХ-ХХХХ.
2.  Изчакайте глас да ви поиска ПИН кода. След него набирате ПИН номера, който ще Ви бъде съобщен след активиране на услугата.
3. Ще чуете остатъчния баланс на ПИНа ви. Наберете номера както бихте го набрали нормално: например 1+КОД+НОМЕР за разговори в САЩ, Канада и Караибския басейн, или за абонати в други държави набирате 011 + КОД НА ДЪРЖАВАТА + КОД НА ГРАДА + НОМЕР НА АБОНАТА + #
4.  Пример: за набиране в САЩ, Канада или Караибския басейн: за да наберете (213) 463-5333, наберете 1-213-463-5333; за набиране на международни номера: за да наберете 123456 във Франкфурт (код на града 69), Германия (код на държавата 49), наберете 011-49-69-123456#
5.  Пазете ПИН номера си като номер на кредитна карта - особено по оживени места като летища, обществени сгради (кина, хотели) и пр.  Опитайте са да го наизустите или го запаметете в мобилния си телефон. ПИН номерът е стока и след като един път във ваше владение, не можем да издадем кредит за откраднат/изгубен ПИН код.
6.  От 1 януари 1998 Федералната Комисия по Комуникациите (М-во на Съобщенията на САЩ) одобри нов закон, според който от баланса Ви се отнемат 69 цента всеки път, когато набирате ``800"-номер от монетен автомат т.е. когато набирате"800"-номера за да влезете в услугата и го правите от автомат, можете да очаквате 0.69щ.д. допълнителна такса.  Тя е обезщетение за собственика на автомата и е данък постановен със закон, който ние сме задължени да събираме.

Телефонният пост не е на мое име.  Мога ли да се абонирам за услугата?

Да, стига собственикът да няма нищо против да избирате номера за достъп на услугата от телефона му. Ако това е проблем, можете да избирате от всеки друг телефон (от работа и т.н.)

Колко струва разговорът до друг телефон в САЩ?

Всички междущатски разговори в континенталните 48 щата на САЩ и до Канада, се таксуват - както всички наши тарифи 24 часа в денонощието - по 4,5 цента/ минута. 

Как мога да платя сметката си?

Успугата по този план е предплатена - т.е. вие няма да получите сметка. При този план вие предплащате блокове разговорно време от по 10 или 20 долара, след което системата ни намалява баланса на съответния ПИН номер, докато го изговорите. А как можете да си платите за ПИН номера? Освен нормалното  плащане с кредитна/дебитна карта (35 цента на ПИН допълнително), можете да ни изпратите и чек или "money order" (макар че в този случай пощенската марка е 37 цента).  Ако изберете плащане с карта, можете да събирате ``мили", ``точки" или съответния вид премия, която банката Ви предлага при използуване на кредитната/дебтната карта.

Как да се запиша за услугата?

За да се запишете за услугата, просто ни се обадете.

Как и кога ще получавам сметката си?

Както обяснихме по-горе, при този план сметка няма. Успугата е предплатена - т.е. вие предплащате блокове разговорно време от по 10 или 20 долара, след което системата ни намалява баланса на съответния ПИН номер, докато го изговорите.

Добре дошли!
Copyright
1-877 and WWW
Държави: ПП 2