2CallBG Logo
Добре дошли!
Предпл. 1
Предпл. 2
План A
План N
План G
Запишете ме!
Календар
За контакти
English
Get Cyrillic Fonts!
1-877-BGEXPRESS
Добре дошли!

Скъпи приятели!

GOLDGTE1Преди около седем години открихме тази компания за да могат българите в САЩ да говорят с близки и познати по всички континенти и най-вече в България, без да плащат на Трите Големи далекосъобщителни компании (това са AT&T, MCI и Sprint) двойно и тройно, просто за да могат да чуят близките си за някоя и друга минута. Днес тарифите са по-ниски (в световен мащаб), но историята се повтаря - наскоро бяхме свидетели как тарифите до България (а и не само до там) бяха качени с около 3 цента/мин. поради уж ``засилилата се конкуренция" (думите са на служителка на MCI).

Радваме се, че можем да намалим тефонната ви сметка и да ви предложим обслужване на езика на който говорите - обслужване, каквото можете очаквате от компания където клиентът е преди всичко.  Както е видно от името ни, създадохме тази компания за да обслужваме нуждите на българската общност в САЩ и Канада, но постепенно хора от най-различни държави и националности зпочнаха да научават за тарифите и обслужването ни и да избират нас пред Трите Големи.  Днес не сме ограничени само в Северна Америка - имаме клиенти по целия свят, тъй като освен вече изброените услуги предлагаме и 800-Номер / ``Безплатен номер", световни телефонни карти и международен кол-бек . Услугите, държавите, специфичните правила са твърде обширни за да се публикуват тук в цялостен вид, затова ако сте заинтересувани от услуга, която не виждате на тази страница, пишете ни.

    КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

PAYPHONEНай-популярни са плановете ни N и наскоро пуснатия Предплатен планПлан G може да бъде ползуван отвсякъде в Северна Америка - можете да звъните от всеки обикновен, мобилен или обществен телефон в САЩ, Канада, Порто Рико и Караибския басейн с вашия секретен код както до абонати в същия град, така и до всяка точка на земното кълбо.  Ако обаче се обаждате от домашния си телефон, няма нужда да набирате секретен код - централата ви разпознава автоматично, което освен че ви спестява набирането на няколко цифри, таксува разговора ви малко по-евтино до някои държави.

Другият ни особено популярен план - План W - е предназначен за ползуване от обикновени телефони. Той ще работи само от домашна или служебна линия, която е записана предварително за плана и може SATELIда бъде избран (ако не ви се набират кодове за достъп) за основна далекосъобщителна компания.  Може да се поръчва само от клиенти,намиращи се в 48-те континентални щата на САЩ (без Аляска и Хаваи).  На това място вероятно бихте се запитали: след като има толкова ограничения, защо изобщо някой би поискал този план?  Отговорът е прост - тарифите.  План W предлага отлични 8.9 цента за всички междущатски разговори, и щатски тарифи в зависимост от щата ви, плюс международни тарифи, които си струва да се видя т.

И при двата плана таксуваме на 6-секундни интервали след първите 30 секунди на всеки разговор т.е. ако говорите 2 мин и 20 сек, ще ви таксуваме 2 мин и 24 сек, а не 3 пълни минути, както вероятно ви таксуват сега.  По простичко казано - смятайте, че спестявате допълнителни 3 до 5 щ.д. всеки месец.

За клиентите ни, живеещи извън Северна Америка, ( а и за близките на клиенти живеещи в САЩ / Канада) предлагаме План CB - план за телефониране ``от всякъде до всякаде", предлагащ на абоната в България тарифи до САЩ, каквито българинът живеещ в САЩ ползува за да телефонира до България.  Планът използува метода на Обратното Повикване (Call-Back).

Нека спрем преди да сме ви отегчили напълно и ви дадем възможност да погледнете самите планове.

Желаем ви успех!

2 Call BG

Picture
Добре дошли!
Copyright
1-877 and WWW